Tajne cjepiva, 2. dioKim-Farley et al. (1984.) opisali su epidemiju slučajeva dječje paralize (1.031) koja se dogodila između 29.svibnja i 31.listopada 1982. nakon što sedam godina nije bilo većih epidemija.Već do 1.rujna epidemija je postala jedna od najvećih zabilježenih u povijesti Tajvana.Važno je spomenuti da je prije te epidemije približno 80% dojenčadi primilo barem dvije doze trivalentnog oralnog polio cjepiva prije svog prvog rođendana.Budući da se epidemija dogodila usprkos visokim razinama procijepljenosti u cijeloj zajednici, Centri za kontrolu bolesti (Atlanta,Georgija,SAD) pozvani su da pomognu u utvrđivanju razmjera epidemije, zašto se dogodila i je li OPV djelotvorno zaštitno sredstvo. (Ne sumnjam da je ta epidemija izazvala šok u taboru zagovornika cijepljenja, posebno zato što je bila otvoreno priznata i objavljena, pa ju nije bilo moguće pomesti pod tepih.) Dobro je poznato da se većina slučajeva paralize izazvane cjepivom javlja nakon prve doze bilo kojeg polio cjepiva.


Označiti slučajeve paralize kod primatelja prve doze unutar 28 dana od cijepljenja kao "necijepljene" ne samo što je velika prijevara - nesumnjivo smišljena kako bi se "popravila" djelotvornost cjepiva - nego se također kosi s definicijom peralize uzrokovane cjepivom koju je utvrdio Specijalni savjetodavni odbor SAD-a.Nepobitna realnost onoga što se dogodilo na Tajvanu je da je 65% cijepljenih osoba dobilo paralizu unutar 28 dana od prve doze cjepiva, time potvrđujući zapažanja drugih da se većina slučajeva paralize uzrokovane cjepivom javlja nakon prve doze bilo kojeg cjepiva, pri čemu polio cjepivo nije izuzetak. Smrtnost kod slučajeva bila je 9%.

Međutim, taj je postotak izračunat na temelju ukupne populacije, iako je definicija poliomijelitisa "dječja paraliza". Trebao je biti izračunat na temelju broja djece u relevantnim dobnom grupama. Gotovo ista stvar kakva je opisana na Tajvanu dogodila se u Omanu. Sutter et al. (1991.) i Sutter et al. (1992.) opisali su epidemiju paralitičkog poliomijelitisa tipa I (118 slučajeva) između siječnja 1988. i ožujka 1989. Napisali su: "Učestalost poliomijelitisa bila je najveća među djecom mlađom od dvije godine (87/100.000) usprkos programu imunizacije koji je nedavno podigao pokrivenost s 3 doze oralnog polio cjepiva (OPV) među 12-mjesečnom djecom sa 67% na 87%." Usprkos???

Nije bilo korelacije između procijepljenosti i stopa pobola po regijama; regija s tada najvišom stopom pobola (Batinah, 117/100.000) imala je jednu od najviših procijepljenosti (88%), dok je regija s najnižom procijepljenošću (glavni grad,71%) imala najnižu stopu pobola." Nije bilo korelacije? U stvari, postojala je savršena korelacija koja je pokazivala da su cjepiva izazvala epidemiju, s najvećom učestalošću paralize ondje gdje je bilo najviše cijepljenih.


Izvor: članak izašao u časopisu "NEXUS" br.39, rujan 2009. Ovaj post donosi samo dijelove izvornog članka .


Autor:

Dr.sc.Viera Scheibner umirovljena je glavna istraživačka znanstvenica s doktoratom iz prirodnih znanosti. Istražuje cjepiva i cijepljenje od kasnih 1980-ih i autorica je brojnih radova i nekoliko knjiga uključujući Vaccination: 100 Years of Orthodox Research Shows that Vaccines Represent a Medical Assault on the System (Cijepljenje: 100 godina ortodoksnih istraživanja pokazuju da cjepiva predstavljeju medicinski napad na sustav) (1993)

Dr.Scheibner može se kontaktirati e-mailom na viera.scheibner@gmail.com.Napomena: Molim sve čitatelje ovog članka, a i svih budućih članaka vezanih za zdravlje, da ga pokažu svojim roditeljima, najbližima i prijateljima a u svrhu informiranja kojim će sačuvati i poboljšati svoje zdravlje!

Budite mi zdravi, veseli i informirani!Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Jod - univerzalni lijek

Aluminij, kancerogeni metal u svakodnevnoj upotrebi

Dobrobiti sumpora i sumporne vode za ljudsko tijelo