Jednostavni lijekovi protiv raka!



Iako se rak smatra kompleksnom bolešću, važno je shvatiti da su kancerogena oboljenja „simptomi“ i vrh ledenog brijega. Da bi tijelo dozvolilo ukorjenjivanje i rast kancerogenih stanica, potrebno je da se oslabi imunološki sustav, poveća toksičnost organizma i također je potreban značajan nedostatak hranjivih tvari u tijelu.

Dokazi dobavljeni znanstvenim istraživanjima pokazuju kako postoji na stotinu poznatih i efektivnih lijekova protiv raka. Evo nekoliko vrlo jednostavnih protokola koji mogu učiniti čudo u liječenju kancerogenih oboljenja.


   Soda bikarbona





Jedna jušna žlica sode bikarbone i sok jednog organskog limuna dva i pol decilitra vode nekoliko puta na dan, će uspješno smanjiti kiselost tijela. Stanice raka ne mogu rasti u lužnatoj (alkalnoj) okolini.


   Sanguinaria canadensis




Ili Bloodroot je višegodišnja biljka koja sadrži alkaloid pod nazivom Sanguinarin. On ubija stanice raka i ne uništava zdrave stanice. Može se uzimati oralno i nanositi na kožu kao lijek protiv kožnih i drugih vanjskih oblika raka.


   Chaga ili Čaga




Je ljekovita gljiva koja se u laboratorijima izučava godinama. Pokazalo se da čaga modulira imunološki sustav i da ima mnoga protu kancerogena svojstva.


   Vitamin D




Provjera količine vitamina D u krvi i njegovo balansiranje može pomoći u preventivi od kancerogenih oboljenja i kao pomoć u borbi protiv raka.

Studija iz 2006., godine je pokazala kako su niske količine vitamina D povezane sa smanjenom ratom preživljavanja raka u pacijentica koje se bore s rakom u post menopauzalnom periodu.


   Biljni čaj Essiac




Originalna mješavina čaja je stari recept Indijanaca domorodaca koji se u ovoj populaciji koristio stotinama godina. Kanadska medicinska sestra je od Indijanaca saznala za njihovu čajnu recepturu koju je počela dijeliti s pacijentima koji su se borili s rakom, nakon toga pacijenti su se počeli nevjerojatno brzo oporavljati i liječiti. Čaj je kombinacija nekoliko anti kancerogenih biljaka i biljaka koje čiste tijelo, sve što pacijent trebaju uraditi, je uzimati ovaj čaj nekoliko puta na dan.


   Ulje lana i mladi neiscijeđeni sir




Dr. Johanna Budwig, njemačka bio-kemičarka i liječnik, je žena koja je osmislila prirodni način liječenja raka s ratom od 90% izlječenja u vremenu od 50 godina. Kombinacija lanenog ulja i mladog neiscjeđenog sira donosi tijelu esencijalne masne kiseline i lipo-proteine koje reduciraju tumore i obnavljaju zdravlje.


   Ulje Kanabisa - Cannabis sativa subsp. sativa var. Indica




Kanabinoidi u ulju Kanabisa ubijaju stanice raka. Točka! I isto kao i drugi biljni preparati ne uništavaju zdrave stanice. Postoje brojne znanstvene studije koje su potvrdile koliko je ulje Kanabisa važno u liječenju mnogih vrsta raka, uključujući i rak dojki.


   Jod




85% ljudske svjetske populacije ima premalo joda u tijelima. Pošto se povečava količina i proizvodnja estrogena u ljudskim tijelima koja imaju manjak joda, moramo obavezno osigurati provjeru količine joda u krvi. (Kako estrorgen ne bi stvorio mutacije stanica i povećanje stvaranja cista i tumora, zbog toga su sva hormonalna kontracepcijska sredstva izrazito kancerogena. Op. Ur.)


   Melatonin




Melatonin je moćan inhibitor stvaranja stanica raka. U stvari laboratorijske studije su pokazale kako melatonin „uspavljuje“ stanice raka dojke i smanjuje njihov rast za 70%. Melatonin također sprječava negativno djelovanje estrogena kojeg u tijelo unosimo iz okoliša. (Mlijeko, meso, mliječni i mesni proizvodi i uzgajana riba i morski plodovi. Op. Ur.)


   Izdanci brokule




Križonosna povrća su u biti promovirana zbog svojih anti kancerogenih svojstava, izdanci brokule su 100 više potentni od drugih križonosan povrća. Izdanci brokule u sebi sadrže sulforofane koji ne samo da ubijaju stanice raka već i zaustavljaju njihov rast i širenje po tijelu i to za mnoge vrste raka.


Postoje na stotine poznatih prirodnih lijekova protiv raka koji spašavaju bezbrojne ljudske živote diljem svijeta. Naravno, izlječenje od raka obavezno obuhvaća i zdravlje tijela u cjelini. Promjene u ritmu i načinu života i prehrambene navike su esencijalne za pobjedu nad ovom bolešću jer je RAK SIMPTOM, A NE UZROK!


Ako poznate nekoga koji se bori s rakom, molimo vas da mu pružite ove informacije jer su mu one možda glasnici jedine nade za opstanak.



Napomena: izvorni članak je izašao u Matrix World-u









Primjedbe

Autor MG rekao je…
Izlječenje raka je moguće izlječiti! Pišem blog o biljci koja je mnogima pomogla u izlječenju od raka, a može se koristiti i za prevenciju, za podizanje imuniteta, ima i antibakterijsko djelovanje, antivirusno, umirujuće itd. Biljka se zove graviola, dolazi iz Južne Amerike originalno, a poznavali su je i tamošnji Indijanci te stoljećima koristili. Pišem blog pa me slobodno posjetite ili dodajte u bookmark, vjerujem da će netko pročitati kome baš treba. Na blogu pišem i iskustva ljudi kojima je graviola pomogla u izlječenju. Adresa: graviola-hrvatska.blogspot.com
Najviše prirodnog joda pronadjeno je u moru. Izuzetno veliki postotak joda nalazi se u algama koje se još nazivaju i povrćem iz mora. Posebno su jodom bogate smeđe alge, potom suha smeđa morska trava, dok je u crvenim i zelenim algama niži udio joda. Čak i male količine algi mogu zadovoljiti preporučene dnevne potrebe za jodom odraslih.

Popularni postovi s ovog bloga

Remisija raka i inhaliranje marihuane

Jod - univerzalni lijek

Paraziti u tijelu